Virtuális meglepetések - Tarolnak a megfoghatatlan ajándékok
2007. december 04. írta: vecseilaszlo

Virtuális meglepetések - Tarolnak a megfoghatatlan ajándékok

Virtuális meglepetések - Tarolnak a megfoghatatlan ajándékok

Számítógép által generált árucikkek hódítják meg a világot, az emberek egyre több kézzelfogható, valódi pénzt - bár ajándékonként csupán keveset - áldoznak nem kézzelfogható dolgokra. Az internet új őrülete: a virtuális ajándék.

"Aki ilyen meglepetést kap, úgy érzi, mintha a Becsületrendet adományozták volna neki" - mondja Dave Coffey, a floridai Sapient marketingvállalat munkatársa, aki maga is jócskán beszerzett az új "trendi holmikból", például a Facebook közösségépítő honlap egydolláros (kb. 180 forintos) kínálatából. Nagy sikereket könyvelhetnek el a személyre szabott emotikonok (mosolygó, szomorú, kacsintó és más érzelmeket kifejező email-kellékek), amelyeket limitált kiadásban vehetünk meg ismerőseinknek. Amióta a Facebook februárban elindította virtuális áruházát, 24 millió darab kelt el belőlük... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr69428165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása