Félünk a mobiltelefonos fizetéstől
2007. november 21. írta: vecseilaszlo

Félünk a mobiltelefonos fizetéstől

Félünk a mobiltelefonos fizetéstől

Lassan bővülnek a lehetőségek, ráadásul a mobilfizetés még mindig népszerűtlen Magyarországon - nagyjából ez derült ki az elektronikus fizetési lehetőségek áttekintésével foglalkozó keddi E-Money szimpóziumon. Sokan nem tartják biztonságosnak a mobilfizetést, ráadásul nem szívesen költenek többet ugyanarra a termékre, még a kényelem érdekében sem.

A mobiltelefonnal rendelkezők mindössze hat százaléka fizetett már hazánkban mobiltelefonja segítségével, tavaly ez az arány négy százalék volt  - derül ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet legújabb felméréséből, amelyet Hann Endre, a cég ügyvezető igazgatója ismertetett az elektronikus fizetési lehetőségeket feltérképező E-Money Symposiumon... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr48428053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása