Szlovákiában a Bookline
2007. április 12. írta: vecseilaszlo

Szlovákiában a Bookline

Szlovákiában a Bookline

A hét elejétől Szlovákiában is elindította házhoz szállítási szolgáltatását a legnagyobb hazai online könyváruház, a Bookline tudtuk meg Márffy Györgytől, a Bookline.hu elnökétől. A cég egyelőre az északi szomszédunknál élő magyarokat tekinti célcsoportnak, de keresik azokat a szlovákiai partnereket, amelyekkel együttműködve megkezdhetik majd a szlovák nyelvű könyvek árusítását is - írja a Világgazdaság.

A szolgáltatás szlovákiai elindítása egyébként jó teszt a tavaly 1,4 milliárd forintos bevételt elérő internetes áruház szintén erre az évre tervezett romániai megjelenésének - tette hozzá Márffy György. A romániai indítás időpontja azonban függ attól is, hogy a Bookline számára a kiszállítást végző logisztikai partner, a GLS mikorra készül fel a feladatra.

A nemzetközi terjeszkedés mellett portfólióbővítésre is készülnek a társaságnál; a következő két-három hónapban a könyvek, CD-k, DVD-k mellett műszaki cikkek és szépségápolási termékek is megjelennek a kínálatban.

Mivel a Bookline eddig csak könyvértékesítéssel foglalkozott, az átállás egyéb termékek forgalmazására nemcsak logisztikai kérdés, de meg kellett találni hozzá a megfelelő vezetőket is ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr86472911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása