Eladták a Bookline-részvényeket
2007. március 27. írta: vecseilaszlo

Eladták a Bookline-részvényeket

Eladták a Bookline-részvényeket

Lezárult a Bookline.hu Nyrt. részvényeire tett nyilvános vételi ajánlat, amelynek eredményeként a Közép Európai Média és Kiadói Szolgáltató Zrt. a Bookline.hu alaptőkéjének 14,829 százalékát képviselő, egyenként száz forint névértékű, "B" sorozatú, névre szóló törzsrészvény tulajdonosává válik.

A tőzsde honlapján közzétett közlemény szerint így a Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt.-ben összesen 45,363 százalékos mértékű befolyással rendelkezik a Közép Európai Média és Kiadói Szolgáltató Zrt.

Az értékesítés során 485 637 darab részvényt ajánlottak fel, az ár részvényenként 905 forint, a felajánlott részvényekért fizetendő összeg 439 501 485 forint. A teljesítés határideje március 30.

A Közép-Európai Média és Kiadó Szolgáltató Zrt. január 31-én tett nyilvános vételi ajánlatot a Bookline.hu Nyrt. valamennyi részvényére, amelyet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete február végén hagyott jóvá.
hirdetés

Az ajánlattevő a Bookline.hu jegyzett tőkéjének 30,53 százalékát birtokolta, és ezzel a társaság legnagyobb tulajdonosa. További fő részvényesek a társaság vezető közül ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr75472942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása