BEA-val támogatott e-kereskedelem
2007. március 02. írta: vecseilaszlo

BEA-val támogatott e-kereskedelem

BEA-val támogatott e-kereskedelem


Forrás: Prim Online

"A BEA Systems elérhetővé tette új, e-kereskedelmi termékét, az AquaLogic Commerce Servicest, mely elsősorban online áruházakat működtető közepes és nagyvállalatok számára kínál megoldást. Az eszközt különösen jól hasznosíthatják a széles termékskálával és nagy ügyfélkörrel rendelkező, valamint rendszereikkel több beszállító és ügyfél alkalmazásához kapcsolódó vállalkozások - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A BEA e-kereskedelmi eszközének kialakításához stratégiai szövetségre lépett az Elastic Path-tal, és felhasználja annak igen népszerű szoftverét. A több mint száz honlap referenciával rendelkező cég ügyfelei között megtalálható például az Aeroplan vagy a Xerox. A felhasználók elsősorban az eszköz igen fejlett" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr18549575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása