Online áruházat nyitott a Rossman
2007. január 18. írta: vecseilaszlo

Online áruházat nyitott a Rossman

Online áruházat nyitott a Rossman

A Rossmann megnyitotta saját webshopját a Fotexnet Áruházban, és ezzel a nagy drogériai láncok közül elsőként lépett az e-kereskedelmi piacra.

A Rossmann mintegy 1200 állandó és több száz akciós terméke már karácsony előtt elérhetővé és online megrendelhetővé vált a Fotexnet Áruházban, amelyek között a hagyományos drogériai és szépségápolási termékeken túl olyan kategóriák is megtalálhatók, mint a játékok, a babafelszerelés, a bio- és reformélelmiszerek. A Rossmann Fotexnet Áruházban megjelenített teljes termékkínálata hamarosan a vállalat saját weboldalán is megvásárolható lesz. Az önálló, honlapba integrált webáruház, amely jelenleg fejlesztés alatt van, szintén a Fotexnet Kft.-vel együttműködve kerül kialakításra... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr90427827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása